Η Εταιρεία - Επικοινωνία

  

ΖΩδια από την Ντάλια για το zonews.gr - Δεκέμβριος 2014

Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου 2014 16:38:00




Oι Κριοί και οι άλλοι, Ο μαγευτικός άγνωστος κόσμος του απέναντι είναι η πρόκληση για τον Δεκέμβρη. Ακόμα κι αν αυτό το απέναντι είναι στο διπλανό μαξιλάρι. Οι άλλοι αποκτούν τεράστια σημασία για σας. Θέλετε να συμπορευτείτε, να συνδημιουργήσετε, να συνκαταπλήξετε τα πλήθη, αλλά πάνω από όλα σας απασχολεί το εμείς, όσον αφορά τα ερωτικά. Αποδέξου για να σε αποδεχτούν!

Ωσαννά εν τοις Ταύροις

Ναι ο Κρόνος φεύγει εκεί γύρω στα Χριστούγεννα και αρχίστε τις γιορτές και τα πανηγύρια γιατί η πίεση επιτέλους αρχίζει να μαλακώνει. Εξαντλήστε τα τελευταία ψιχία υπομονής ίνα οι έσχατοι έρχονται πρώτοι μόλις πάρει τα μπογαλάκια του το... βαρύ πεπόνι. Ανταμείψτε πλουσιοπάροχα σχέσεις και συνεργασίες που επέζησαν των δυσκολιών και ξαναβρείτε την ελπίδα σας.

Οι δύο Δίδυμοι σε ένα...

γραφείο; πλάνο; εραστή; όνειρο; Δύσκολο. Ναι το ξέρω, αλλά ο μπαμπάς Κρόνος πρέπει να επιβάλλει και λίγη τάξη για να μη σκορπίσουν τα πολλά ομολογουμένως ταλέντα σας στους πέντε ανέμους με τους οποίους νταραβερίζεστε κατ’ εξακολούθηση. Μην μελαγχολείτε, δείτε το σαν μια ακόμα αλλαγή που τόσο σας αρέσουν για να μη ρουτινιάζετε!

Sex Bo(m)b Καρκίνοι

Το θέμα σεξ σκάει σαν βόμβα μεγατόνων στην καθημερινότητα σε όλες τις πιθανές παραλλαγές. Δεν το έχετε; Το ζητάτε επιτακτικά. Το έχετε; Δύο περιπτώσεις, ή δεν είναι αρκετά εκρηκτικό για να σας καλύψει, ή, ακόμα χειρότερα, είναι... υποχρέωση. Τι κάνουμε τώρα... Βo(m)b; Τώρα κοιτάμε να ερωτευτούμε Πάτρικ! Γιατί χωρίς συναίσθημα σεξ δεν υπάρχει (για τους Καρκίνους τουλάχιστον).

Είμαι Λέων και το κέφι μου θα κάνω

Και θα πιω κι ένα ποτήρι παραπάνω! Να το κάνεις! Κοτζάμ Κρόνος φεύγει απ’ το Σκορπιό, να μην το γιορτάσεις; Μόνο μια χάρη, αυτή την κουβέντα την παραπάνω που λέει το γνωστό άσμα, μην την πεις!!! Μη χαλάμε τις καρδιές μας Χριστουγεννιάτικα κι έχουμε και δουλειές (καλές δουλειές) και πρέπει να έχουμε συμμάχους!

Μια χαλίκι, μια τσιμέντο Παρθένοι

Τρόπος που δεν σας είναι και απολύτως άγνωστος για να χειριστείτε όλα τα σημαντικά θέματα από δω και μπρος. Στερεά θεμέλια κι ανάλογη οικοδομή. Το πρόσταγμα ναι μεν είναι του Κρόνου από την καινούργια του θέση στον Τοξότη, αλλά παραδεχτείτε το, κι εσείς δεν επιθυμούσατε επιτέλους λίγη ασφάλεια, λίγο κρασί και το ένα (και μοναδικό) αγόρι σας;

Λαβ Λαβ Λαβ Ζυγοί

Ποιος ΕΝΦΙΑ; Ποιες εκλογές; Ποιο πρωτάθλημα;Το άπαν στη ζωή, και ειδικότερα για αυτό το μήνα είναι ο... έρωτας. Εντάξει λοιπόν ακολουθήστε την καρδιά σας, αφού είναι και επιταγή των πλανητών, απλώς προσπαθήστε να αξιοποιήσετε αυτό το μαγικό διάστημα των ερώτων. Τι στην ευχή; Τόση έμπνευση, τόση ενέργεια, δώστε και κατιτίς στη δουλειά σας!

Απαλλάχτηκα από σένα Σκορπιοί

Ναι είναι γεγονός! Ο στριμμένος άντερος Κρόνος φεύγει και σεις ήδη αγοράζετε σαμπάνιες για το πάρτυ στις 23 Δεκεμβρίου. Πάρτε βαθιά ανάσα και εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν από δω και μπρος, έχοντας πολύτιμο καθοδηγητή την με αίμα και δάκρυ αποκτηθείσα εμπειρία της τελευταίας διετίας. Τα δύσκολα πέρασαν και τα καλύτερα είναι καθ’ οδόν!

Τοξότης ευπειθώς αναφέρω

Ώρα για πειθαρχία, οργάνωση, αντοχές, στοχοπροσήλωση, δυναμικότητα, ενέργεια, αποφασιστικότητα, δέσμευση. Δεν είναι τόσο τρομερό, όσο σας ακούγεται. Ούτε ο Κρόνος θα σας μαστιγώνει με δυσκολίες τρις ημερησίως τώρα που σας επισκέπτεται. Απλώς θα πρέπει να ανακαλύψετε την πρακτική και γήινη πλευρά του εαυτού σας. Ευθύνες και υποχρεώσεις υπάρχουν αλλά υπάρχουν και απολαβές, αργά ή γρήγορα.

Θα κάάάθομαι Αιγόκεροι

Καλά, δεν θα κάθεστε, τέτοιες εποχές κανείς δεν κάθεται, αλλά εν πάση περιπτώσει, ένα διαλειμματάκι θα το κάνετε κι εξάλλου σας αξίζει μετά από τόσο καιρό στην πίεση. Μη σας πιάσει τώρα ειδικά η τσιγγουνιά, είναι και γιορτινές μέρες. Ας κακομάθετε λίγο και τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας που σας άντεξαν τόσο καιρό.

Σαν ηφαίστειο που ξυπνά Υδροχόοι

Βάλτε τα καλά σας ρούχα και χαμόγελα και ξαναβγείτε στη σκηνή. Το κοινό είναι έτοιμο πλέον να σας καλοδεχτεί, οι κριτικοί (που λύσσαξαν τόσο καιρό) το ίδιο, οι προβολείς έχουν ανάψει και σας περιμένουν για την μεγάλη είσοδο και ακόμα κι εσείς, είσαστε πλέον με το μέρος σας. Show time παιδιά! Ακούτε τα χειροκροτήματα;

Το γιαπί, το πυλοφόρι Ιχθείς

Από δω και πέρα χτίζουμε το μέλλον. Και για να είναι γερό χρειάζεται καλό σχέδιο, καλά υλικά, και... πρωινό ξύπνημα. Οι βραδινές εξαλλοσύνες δε συνάδουν με την πρωινή οικοδομή. Κοινώς ανασκουμπωθείτε, αλλάξτε συνήθειες επί του υγιεινότερου και μην μελαγχολείτε. Ως γνωστόν εσείς όλα τα μπορείτε αρκεί να θέλετε. (Και αυτή τη φορά το θέλετε.)

Εκτύπωση Αποστολή

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

ΖΩδια από την Ντάλια για το zonews.gr - Δεκέμβριος 2014

Χρόνος που έχετε στη διαθέσή σας για σχολιασμό του άρθρου:

Σχολιασμός άρθρου:

Όνομα, E-mail ή Ψευδώνυμο: (μέχρι 40 χαρακτήρες)

*Σχόλιο: (Υποχρεωτικό, τουλάχιστον 5 χαρακτήρες)

Διάβασα και αποδέχομαι τους όρους δημοσίευσης σχολίων: