Η Εταιρεία - Επικοινωνία

  

Άρωμα Νέας Υόρκης στην οδό Αθηνάς 50 με αυθεντικά bagels

Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2015 15:00:00




Νέο κατάστημα με την υπογραφή Leo's House of Bagels ανοίγει στο κέντρο της Αθήνας στην πλατεία Κοντζιά. Πρόκειται για ένα very cute shop επί της οδού Αθηνάς 50, στο οποίο μπορεί να βρει κάποιος λαχταριστά ζεστά bagels αλλά και κατεψυγμένα. Με άρωμα Νέας Υόρκης και την αυθεντική συνταγή που ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους τα Leo's House of Bagels κυκλοφορούν σε κλασικές γεύσεις όπως Σκέτο, Σουσάμι, Παπαρούνα, Ανάμικτο, αλλά και σε ιδιαίτερες γεύσεις όπως bagels Λιαστή Ντομάτα, Ελιά, Κανέλα - Σταφίδα, Ολικής Αλέσεως, αλλά και πολλά διαφορετικά bagel sandwich με παστράμι, σολωμό και cream cheese.

Ο Έλληνας γεννημένος στη Νέα Υόρκη, Λεονάρδος Γαβαλλίας ξεκίνησε την επιχειρηματική του δραστηριότητα στην Ελλάδα το 2010 αποδεικνύοντας ότι η ποιότητα ενός προϊόντος είναι αυτή που καθορίζει την πορεία του. Η Ελληνική γαστρονομική αγορά της Αθήνας αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή τα Νεουορκέζικα bagels καθιερώνοντάς τα ως μια αγαπημένη συνήθεια. Τώρα πλέον εκτός από τις on line πωλήσεις - info@houseofbagels.gr, www.houseofbagels.gr , και mobile: 6972 552 973(για χοντρικές πωλήσεις) - μπορείτε να βρείτε τα bagels στην οδό Αθηνάς 50 απέναντι από το δημαρχείο της Αθήνας, και στο τηλέφωνο 210-3231925.

Όνειρο ζωής...τα bagels

Για τον Leo από τα παιδικά του χρόνια ήταν όνειρο ζωής να καθιερώσει το δημοφιλές προϊόν στην Ελλάδα. Η τεχνογνωσία που απέκτησε τα χρόνια που έζησε και δούλεψε στη Ν.Υόρκη του έδωσαν τη δυνατότητα να δημιουργήσει την δική του παραγωγή στην Ελλάδα. Από το διάσημο Murray's Bagels στο West Village (13ης και 6 Λεωφόρου) του Μανχάταν όπου εργαζόταν επί σειρά ετών, είναι πλέον σε θέση να εγκαινιάσει μια νέα αλυσίδα καταστημάτων με τίτλο Leo's Ηοuse of Βagels.

Εκτύπωση Αποστολή

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Άρωμα Νέας Υόρκης στην οδό Αθηνάς 50 με αυθεντικά bagels

Χρόνος που έχετε στη διαθέσή σας για σχολιασμό του άρθρου:

Σχολιασμός άρθρου:

Όνομα, E-mail ή Ψευδώνυμο: (μέχρι 40 χαρακτήρες)

*Σχόλιο: (Υποχρεωτικό, τουλάχιστον 5 χαρακτήρες)

Διάβασα και αποδέχομαι τους όρους δημοσίευσης σχολίων: