Η Εταιρεία - Επικοινωνία

  

ΖΩδια από την Ντάλια για το zonews.gr - Απρίλιος 2015

Πέμπτη, 16 Απριλίου 2015 12:49:00




Επανεκκίνηση τώρα Κριοί, Η στρόφιγγα ξανανοίγει σιγά σιγά κι εσείς νιώθετε πως ο αέρας επιτέλους επιστρέφει στα βασανισμένα σας πνευμόνια. Οι ρυθμοί ανεβαίνουν, οι ευκαιρίες επανεμφανίζονται και οι δρόμοι αν όχι στρώνονται με ρόδα, τουλάχιστον ανοίγουν. Μην αφήσετε το οτιδήποτε να σας κάμψει το ανεβασμένο ηθικό, αντίθετα διεκδικήστε με σθένος αυτό που σας αξίζει (μην πω σας ανήκει δικαιωματικά!).

Ή τώρα ή ποτέ Ταύροι,

Ενέργεια υπάρχει, αισιοδοξία υπάρχει, επιθυμία υπάρχει (επιτέλους), υπάρχει και τύχη. Μην το σκέφτεστε λοιπόν και αδράξτε την ευκαιρία, αρκεί… να είναι όντως ευκαιρία και όχι φούμαρα. Οι δε ευκαιρίες συμπεριλαμβάνουν και τα συναισθηματικά σας, με την επιπλέον επισήμανση ότι δε μιλάμε μόνο για κάτι καινούργιο, αλλά και για μια πιθανή επισημοποίηση ή τον ερχομό απογόνου.

Τσαχπίνηδες Δίδυμοι,

Τώρα πως το καταφέρνετε κι ενώ μέσα σας είστε μες στο παράπονο, τα νεύρα και το άχτι, έξω σας να λάμπετε και να γοητεύετε, αυτό μόνο εσείς το ξέρετε και η Αφροδίτη που σας πριμοδοτεί γοητεία. Πάντως όπως κι αν το κάνετε, συνεχίστε το και εκμεταλλευτείτε στο έπακρο γιατί σας περιμένουν ευχάριστα αποτελέσματα ακόμα κι αν δεν μπορείτε να το δείτε εδώ και τώρα!

Όλοι μαζί μπορούμε Καρκίνοι,

Ανακαλύψτε την πολύτιμη βοήθεια των διπλανών σας και κάντε τους συμμάχους στην επίτευξη των ονείρων σας. Αυτό προϋποθέτει βέβαια, ότι θα πρέπει να ανοιχτείτε επιτέλους και ίσως να ρισκάρετε και λίγο. Μη φοβάστε, δεν πονάει … Κι αν στο παρελθόν δεν πέτυχε η συνεργασία, διαγράψτε το παρελθόν, όχι την συντροφικότητα (οποιουδήποτε είδους).

Εκ των έξω Λέοντες,

Και όπως ο σοφός λαός λέγει, όταν δεν το κάνεις μόνος, έρχεται η μαμά ζωή και στο φέρνει εκείνη. Ούτως ειπείν, οι αλλαγές έρχονται από έξω και… αναγκάζεστε να προχωρήσετε στα επόμενα βήματα, με μια διαφορά… αυτά τα βήματα είναι κάτι που επιθυμούσατε και είστε ικανοί να τα κάνετε με μεγάλη επιτυχία, ηθική και υλική!

Θέλω άρα μπορώ Παρθένοι,

Δεν είναι αυτό που λέμε, «πες το κι έγινε» η περίσταση, είναι όμως το: «το θέλω και θα φτάσω στην άκρη του κόσμου για να το αποκτήσω». Ε τι; Ποιο σύμπαν θα πάει κόντρα μπροστά σε αυτή τη θέληση (αλλά και τη δουλειά); Είναι στην καρδιά σας και στο χέρι σας αγαπητοί! Προσοχή, όλα αυτά σε γήινο επίπεδο…

Διψασμένοι Ζυγοί,

Ναι ακόμα κι εσείς οι άρχοντες της ισορροπίας έρχονται φορές (καλή ώρα) που βγαίνετε από τα όρια και ζητάτε άμεση ικανοποίηση των αναγκών σας. Είναι θέμα επιβίωσης! Είναι; Είναι! Αγάπη εδώ και τώρα, σεξ εδώ και τώρα, δημιουργία εδώ και τώρα, λεφτά εδώ και τώρα! Βρε, βρε όλα τα καυτά αιτήματα της ζωής… Βάλτε τα σε προτεραιότητα και ορμήστε…

Δυνατά- Δυνατά Σκορπιοί

Το ημίφως και η ενδοσκόπηση είναι παρελθόν. Τώρα βγαίνετε στο φως και διεκδικείτε δυναμικά μια νέα θέση στην επαγγελματική σας ζωή. Ακονίστε τα όπλα σας, θαμπώστε την υπεροψία σας, ξανα- ανακαλύψτε το χαμόγελό σας και ετοιμαστείτε για επιτυχία ηθική και υλική. (Α, και δώστε μια ευκαιρία στις καινούργιες προοπτικές που μπορεί να εμφανιστούν από το πουθενά!)

Υποχρεώσεις και δικαιώματα Τοξότες

Πολλή δουλειά, περίεργοι συνεργάτες, καινούργιες (και όχι… δικές σας )υποχρεώσεις, βάλε και κάτι προειδοποιητικά πονάκια στο στομάχι που κρούουν τον κώδωνα των αλλαγών προς μια πιο υγιεινή καθημερινότητα. ΟΚ! Και που είναι το καύσιμο για όλα αυτά; Η χαρά; Η αγάπη; Θες τε το ερώτημα στον εαυτό σας και σε αυτούς που μπορούν να απαντήσουν κι αναλόγως κινηθείτε!

Τhink positive Αιγόκεροι

And act positive! Γιατί είναι μια θετική περίοδος και το βιώνετε παραδεχτείτε το! Και εσείς νιώθετε ζωντανοί, γεμάτοι ενεργητικότητα και επιθυμίες αλλά και οι άλλοι (πιθανά επειδή έλκονται από αυτή την υπερέκκριση δυναμικού πόθου) είναι έτοιμοι να εκπληρώσουν τους πόθους σας. Για ό,τι τραβάει η όρεξη σας… Έρωτας, σεξ, δουλειά, καταξίωση, έμπνευση… ακόμα και χρηματικές απολαβές!!!

Βαθιά ανάσα Υδροχόοι,

Με ένα θετικό ορθόδρομο Λέοντα διαλέγεις και παίρνεις. Μένεις στα παλιά που σε ενδιαφέρουν και επανακτούν παλμό, ή καλπάζεις για άλλα λαμπερά! Αυτό δεν αφορά μόνο τα συναισθηματικά αλλά και τα επαγγελματικά που είτε αναζωογονούνται, είτε εμφανίζονται άλλες προοπτικές. Οικογενειακές και λοιπές υποχρεώσεις δε λείπουν, αλλά η αισιοδοξία και το θετικό πνεύμα σου τελικά υπερτερούν!

Δυο έξω -μια μέσα και τούμπαλιν Ιχθείς

Από τη μια, πολλές επαφές και έντονη κινητικότητα για όλων των ειδών τις υποθέσεις (και μάλιστα αρκετών που χρόνιζαν) από την άλλη τάση για… σπίτι. Βέβαια, αυτό μπορεί να σημαίνει και μια μετακόμιση, ή μια ανανέωση στο σπίτι ή ακόμα και πολλές -πολλές φιλικές συγκεντρώσεις υπό την εξαίρετη φιλοξενία των Ιχθύων…

Εκτύπωση Αποστολή

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

ΖΩδια από την Ντάλια για το zonews.gr - Απρίλιος 2015

Χρόνος που έχετε στη διαθέσή σας για σχολιασμό του άρθρου:

Σχολιασμός άρθρου:

Όνομα, E-mail ή Ψευδώνυμο: (μέχρι 40 χαρακτήρες)

*Σχόλιο: (Υποχρεωτικό, τουλάχιστον 5 χαρακτήρες)

Διάβασα και αποδέχομαι τους όρους δημοσίευσης σχολίων: