Η Εταιρεία - Επικοινωνία

  

Ανακοίνωση Δήμου Ν.Φιλαδέλφειας – Ν.Χαλκηδόνας: Η προσπάθεια για τη βελτίωση της καθημερινότητας σε Νέα Φιλαδέλφεια – Νέα Χαλκηδόνα συνεχίζεται

Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021 14:18:00
Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας συνεχίζει για δεύτερη συνεχή χρονιά την λειτουργία της ηλεκτρονικής εφαρμογής/πλατφόρμας καταγραφής και επίλυσης των αιτημάτων των δημοτών και κατοίκων της πόλης, υλοποιώντας με αυτό τον τρόπο την δέσμευση του Δημάρχου Γ. Βούρου και των στελεχών της Δημοτικής Αρχής για εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών και την απλούστευση των διαδικασιών στη σχέση Δήμου – δημότη.

Με τη λειτουργία της εν λόγω πλατφόρμας παρέχεται τόσο στις δημοτικές υπηρεσίες, όσο και στους δημότες, ένα ισχυρό όπλο στην εργαλειοθήκη της αντιμετώπισης των προβλημάτων της καθημερινότητας.

Παρουσιάζουμε σήμερα στους επισυναπτόμενους πίνακες τα στοιχεία που αφορούν την περίοδο χρήσης και λειτουργίας της πλατφόρμας για το διάστημα 1 Ιουνίου 2020 έως 31 Μαρτίου 2021.

Η προσπάθειά μας, παρά τις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε τους τελευταίους 14 μήνες, για τη βελτίωση της καθημερινότητας στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα συνεχίζεται.

Εκτύπωση Αποστολή

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Ανακοίνωση Δήμου Ν.Φιλαδέλφειας – Ν.Χαλκηδόνας: Η προσπάθεια για τη βελτίωση της καθημερινότητας σε Νέα Φιλαδέλφεια – Νέα Χαλκηδόνα συνεχίζεται

Χρόνος που έχετε στη διαθέσή σας για σχολιασμό του άρθρου:

Σχολιασμός άρθρου:

Όνομα, E-mail ή Ψευδώνυμο: (μέχρι 40 χαρακτήρες)

*Σχόλιο: (Υποχρεωτικό, τουλάχιστον 5 χαρακτήρες)

Διάβασα και αποδέχομαι τους όρους δημοσίευσης σχολίων: