Η Εταιρεία - Επικοινωνία

  

Ανακοίνωση Κέντρου Μικρασιατικού Πολιτισμού – ΚΕ.ΜΙ. ΠΟ. Δήμου Νέας Ιωνίας: Το ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. αποχαιρετά τον Βασίλη Μαγκαναδέλλη.

Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021 22:20:00




Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του αγαπητού φίλου και εκδότη Βασίλη Μαγκαναδέλλη. Τόσο στη δεκαετία του ΄90 όπου κυριαρχούσε η έντυπη ενημέρωση (εφημερίδες και περιοδικά) όσο και κατά την περίοδο 2000-2021 που εισήλθαμε στην ηλεκτρονική ειδησεογραφία, ο Βασίλης με την ιστοσελίδα του Ionia.net κρατούσε ενήμερους τους Ιωνιώτες, παρέχοντας άμεση και έγκυρη πληροφόρηση.

Δεν έμεινε όμως εκεί. Κάλυπτε όλες τις εκδηλώσεις των συλλόγων της Ν. Ιωνίας, με φωτογραφίες και ρεπορτάζ δίνοντας τον σφυγμό της πόλης. Οι ΧΑΡΤΕΣ με τα αξιοθέατα της πόλης μοναδικοί. Δεν υπήρχε εκλογική αναμέτρηση χωρίς το ΠΑΝΟΡΑΜΑ του. Ήταν κοντά σε οικολογικά και ζωοφιλικά θέματα, χωρίς να παραβλέπει και την αγάπη του για τον αθλητισμό.

Από την ίδρυση του ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. το 2003 ήταν πάντα δίπλα μας σε όλες μας τις εκδηλώσεις. Κάλυπτε τα ιστορικά και πολιτιστικά θέματα με γνώμονα την ανάδειξη του Μικρασιατικού πολιτισμού. Πολλά θέματα τα ανέδειξε και μέσω του Youtube.

Ήταν ένας δημοσιογράφος με πληθωρικό ταλέντο που είχε άμεση επαφή με τους απλούς ανθρώπους των συλλόγων αλλά και αυτούς που ασκούσαν εξουσία. Ήρεμος και οξυδερκής. Έκανε εποικοδομητική κριτική και είχε προτάσεις για όλα τα θέματα της πόλης.

Έφυγε ενώ είχε ακόμα πολλά να προσφέρει. Μας άφησε μια πλούσια παρακαταθήκη. Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε καλό ταξίδι.

Τα μέλη του Δ.Σ. του ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια και στους οικείους του.

Εκτύπωση Αποστολή

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Ανακοίνωση Κέντρου Μικρασιατικού Πολιτισμού – ΚΕ.ΜΙ. ΠΟ. Δήμου Νέας Ιωνίας: Το ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. αποχαιρετά τον Βασίλη Μαγκαναδέλλη.

Χρόνος που έχετε στη διαθέσή σας για σχολιασμό του άρθρου:

Σχολιασμός άρθρου:

Όνομα, E-mail ή Ψευδώνυμο: (μέχρι 40 χαρακτήρες)

*Σχόλιο: (Υποχρεωτικό, τουλάχιστον 5 χαρακτήρες)

Διάβασα και αποδέχομαι τους όρους δημοσίευσης σχολίων: