Η Εταιρεία - Επικοινωνία

  

Ανακοίνωση «Δύναμης Ζωής» Περιφέρειας Αττικής: Σε Δελτία Τύπου, ανέξοδους χαιρετισμούς και φωτογραφίες εξαντλείται το ενδιαφέρον της Διοίκησης της Περιφέρειας για τους Ρομά

Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021 19:14:00




Αποκαλυπτική υπήρξε η σημερινή Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, για το δήθεν ενδιαφέρον της Διοίκησης της Περιφέρειας για τους Ρομά.

Η Διοίκηση της Περιφέρειας επιχείρησε να αρνηθεί να συζητήσει εκτός ημερήσιας διάταξης ζήτημα για τα προβλήματα και τις δύσκολες συνθήκες ζωής που αντιμετωπίζουν οι Ρομά του καταυλισμού του Χαλανδρίου στο Νομισματοκοπείο.

“Ατύχησε” όμως στη ψηφοφορία που ακολούθησε και σύρθηκε στη συζήτηση.

Δικαιολογημένα αρνήθηκε αφού επί 20 μήνες δεν έχει κάνει απολύτως τίποτε για να λύσει τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η συγκεκριμένη κοινωνική ομάδα.

Βαδίζει στο ίδιο μονοπάτι της αδιαφορίας με την πολιτικά ομογάλακτη Κυβέρνηση της, που κατάργησε την Ειδική Γραμματεία Ρομά. Η Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής απαξίωσε πλήρως την εφαρμογή του Προγράμματος μετεγκατάστασής τους, που παρέλαβε, ενώ δεν μπήκε καν στον κόπο να βοηθήσει μέσω μέτρων κοινωνικής πολιτικής αυτούς τους συμπολίτες μας. Κουβέντα για τη βοήθεια που ζήτησε από το 2020 ο Δήμος Χαλανδρίου εν μέσω πανδημίας από Περιφέρεια Αττικής και Υπουργείο Εσωτερικών.

Τα επετειακά Δελτία Τύπου για την Παγκόσμια Ημέρα των Ρομά, οι ανέξοδοι χαιρετισμοί και φωτογραφίες δεν μπορούν να κουκουλώσουν την ανυπαρξία πολιτικής, την έλλειψη ενδιαφέροντος και την αδιαφορία.

Κάθε ημέρα που περνάει αποδεικνύεται η… αριστεία και η επιτελικότητά τους. Άξιοι!

Εκτύπωση Αποστολή

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Ανακοίνωση «Δύναμης Ζωής» Περιφέρειας Αττικής: Σε Δελτία Τύπου, ανέξοδους χαιρετισμούς και φωτογραφίες εξαντλείται το ενδιαφέρον της Διοίκησης της Περιφέρειας για τους Ρομά

Χρόνος που έχετε στη διαθέσή σας για σχολιασμό του άρθρου:

Σχολιασμός άρθρου:

Όνομα, E-mail ή Ψευδώνυμο: (μέχρι 40 χαρακτήρες)

*Σχόλιο: (Υποχρεωτικό, τουλάχιστον 5 χαρακτήρες)

Διάβασα και αποδέχομαι τους όρους δημοσίευσης σχολίων: