Η Εταιρεία - Επικοινωνία

  

Η ΖΩ και το zonews.gr στην εκπομπή Sunny Day - 19-6-2012

Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2012 22:32:00




Δείτε τον Τάσο Τατάρογλου από τη Ζω και το zonews.gr στην εκπομπή Sunny Day του Sunny Channel με τις Αθηνά Γκαντήραγα και την Έρση Πατακιά. Η εκπομπή είναι καθημερινά 08.00-10.00 το πρωί, το ένθετο με τις ειδήσεις από τους Δήμους με τον Τάσο Τατάρογλου συνήθως στο διάστημα 9 με 9.45 κάθε Τρίτη και Παρασκευή. Εκπομπή 19/6/2012 - Θέματα: 1) Διακοπές στο σχολείο στο Δήμο Αθηναίων 2) Το αιωνόβιο πανηγύρι των Μεσογείων για τον εορτασμό των Πολιούχων του Δήμου, Πέτρου και Παύλου στα Σπάτα 3) Κερατσίνι - Δραπετσώνα: Τα νεράτζια γίνονται... λεμόνια!

Εκτύπωση Αποστολή

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Η ΖΩ και το zonews.gr στην εκπομπή Sunny Day - 19-6-2012

Δημοσιεύθηκε από Φανατικη του ζω στις 22/06/2012 και ώρα 01:16:36

βρε παιδιά ειναι αδύνατον να διαβαστεί τώρα η εφημερίδα μας ηλεκτρονικά γιατί αλλαξατε το interface? ήταν πολυ καλυτερη και λειτουργικοτερη η παλιά της μορφή!!! Προσπαθώ τόσο καιρο να την συνηθισω και δεν τα καταφερνω και να σκεφτητε ότι το γνωστικό μου αντικείμενο ειναι οι εφαρμογές πολυμέσων διαδίκτυο κλπ Γιατί μας διωχνετε?



Δημοσιεύθηκε από Χρήστος Δημάρης στις 22/06/2012 και ώρα 14:39:49

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ: σκοπός του κάθε ανθρώπου είναι να αγιάσει. Μάλιστα ο πόθος αυτός του ανθρώπου θίγεται και με τους στίχους του τραγουδιού που ήρθε πρώτο στον διαγωνισμό της eurovision και το τραγούδησε η Λορήν. EUPHORIA: http://www.youtube.com/watch?v=GqYtlpZ-9N4 Για να αγιάσει ο άνθρωπος θέλει αγώνα πολύ και στην ορθοδοξία δύο είναι οι τρόποι με τους οποίους μπορεί να αγιάσει. Ο ένας τρόπος είναι να γίνει μοναχός. Ο άλλος τρόπος είναι ο γάμος. Αυτά λέει η παράδοση μας για τον γάμο και παρακαλώ να τα διαβιβάσετε στις ωραιότατες παρουσιάστριες που θέλουν να παντρευτούν με τρόπο παραδοσιακό. Έρχομαι τώρα στα γενέθλια. Στην Ορθοδοξία αναγνωρίζουμε μόνο τρία γενέθλια. Του Χριστού της Παναγίας και του Ιωάννη του Προδρόμου. Μάλιστα τα γενέθλια του Προδρόμου τα γιορτάζουμε αυτήν την Κυριακή στις 24 Ιουνίου. Οι ορθόδοξοι δεν γιορτάζουμε τα γενέθλια μας αλλά γιορτάζουμε το Όνομα του Αγίου μας που συμπίπτει με την ημέρα του θανάτου του. Κατά κάποιο τρόπο η ημέρα του θανάτου μας είναι τα πραγματικά γενέθλια μας. Γι αυτό προτείνω να κόψετε την συνήθεια των φίλων σας να γιορτάζουν τα γενέθλια τους στο σπίτι σας μήπως και βρεθείτε προ εκπλήξεως! Κατά τα άλλα επαναλαμβάνω μια παλιότερη συμβουλή μου. Ακούστε την από την υπέροχη φωνή του Γούναρη: ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ: http://www.youtube.com/watch?v=Ne8GlfTFL14



Χρόνος που έχετε στη διαθέσή σας για σχολιασμό του άρθρου:

Σχολιασμός άρθρου:

Όνομα, E-mail ή Ψευδώνυμο: (μέχρι 40 χαρακτήρες)

*Σχόλιο: (Υποχρεωτικό, τουλάχιστον 5 χαρακτήρες)

Διάβασα και αποδέχομαι τους όρους δημοσίευσης σχολίων:



Η ΖΩ και το zonews.gr στην εκπομπή Sunny Day - 19-6-2012