Η Εταιρεία - Επικοινωνία

  

Δεν είναι Φιλελεύθεροι, είναι εμετικοί υποκριτές

Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2013 21:14:00




Τάσος Γ. Tατάρογλου - Ο Ταραντίνο μου αρέσει πολύ. Για την ακρίβεια τρελαίνομαι να βλέπω ταινίες όπως το Kill Bill, όπου μια ξανθιά κούκλα, η Ούμα Θέρμαν, “καθαρίζει” με αρκετά βίαιο τρόπο αυτούς και αυτές που είχαν προσπαθήσει να την σκοτώσουν, ενώ ήταν και έγκυος, την ημέρα του γάμου της. Κεφάλια ανοίγουν στη μέση, το αίμα ρέει άφθονο και στο τέλος αποδίδεται Δικαιοσύνη στα καθάρματα.

Στην Κυβέρνηση πάλι, είναι φανερό ότι της αρέσει ο Ιονέσκο και το Θέατρο του Παραλόγου. Τις προάλλες παρακολουθούσα τη συνεδρίαση ενός Δημοτικού Συμβουλίου ενός Δήμου ιδιαίτερα νοικοκυρεμένου και εύρωστου, χωρίς χρέη. Ο Δήμαρχος λοιπόν κλήθηκε να απαντήσει στο ερώτημα, γιατί έχουν διαλυθεί και υπολειτουργούν τα ΚΕΠ του Δήμου.

“Τι να σας πω. Αρχικά έληξαν οι συμβάσεις υπαλλήλων των ΚΕΠ, έχασαν τα ασφαλιστικά μέτρα και απολύθηκαν. Στη συνέχεια με τις διαδικασίες της διαθεσιμότητας του 2012 μας πήρανε με το έτσι θέλω υπαλλήλους από τα ΚΕΠ, που είχαμε τη δυνατότητα να πληρώνουμε, όπως και τους προηγούμενους που έχασαν τα ασφαλιστικά μέτρα χωρίς να καταφεύγουμε σε δανεισμό, και τους πήγαν στο ΚΕΠ ενός Δήμου που δεν είχε ζητήσει υπαλλήλους και βρίσκεται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση. Είναι τρέλα, οι άνθρωποι είναι και άσχετοι και επικίνδυνοι. Τον Σεπτέμβρη που θα φύγουν οι δημοτικοί αστυνομικοί θα έχουμε τεράστια απώλεια εσόδων, αφού δεν θα ελέγχεται η παράνομη στάθμευση, δεν θα ελέγχονται τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (σ.σ. μπαρ, καφέ, εστιατόρια κλπ)”.

Ενδεχομένως θα γνωρίζετε ότι το καλύτερο ανέκδοτο των τελευταίων ωρών είναι η είδηση ότι κάποιος συνεργάτης του Στουρνάρα αποκάλεσε Ταλιμπάν δημάρχους που αντέδρασαν έντονα στις κυβερνητικές αθλιότητες. Δεν έχω εικόνα ποιοι είναι οι σύμβουλοι του Στουρνάρα, αλλά αξιολογώντας τον ίδιο τον Στουρνάρα δεν χρειάζεται να κάνει κανείς και καμιά ειδική προσπάθεια για να καταλάβει την ποιότητα των συμβούλων του.

Θα μπορούσε βέβαια κάποιος να υποστηρίζει ότι η Κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά, είναι Φιλελεύθερη, και θέλει λιγότερο κράτος με οποιοδήποτε κόστος. Βέβαια, διαβάζω στο Hot Doc του Κώστα Βαξεβάνη, ότι τόσο ο υπεύθυνος Τύπου του Πρωθυπουργού, όσο και η σύζυγος του υπευθύνου Τύπου του Πρωθυπουργού είναι κρατικοδίαιτοι εδώ και πολλά χρόνια και μεταπηδούν από κρατική/μισθοδοτούμενη θέση σε κρατική/μισθοδοτούμενη θέση, ανάλογα με το που μεταπηδούσε ο Αντώνης Σαμαράς. Άρα δεν είναι Φιλελεύθεροι που θέλουν ιδεολογικά την μείωση του κράτους, ασχέτως εάν η σύζυγος, όπως αναφέρει χωρίς να διαψευστεί το Hot Doc, καθυβρίζει το Δημόσιο μέσα από τα social media. Όπως καταλαβαίνετε, αυτό δεν την κάνει Φιλελεύθερη, αλλά υποκρίτρια και μάλιστα εμετική υποκρίτρια, μην τα μπερδεύουμε.

Τότε όμως τι είναι; Κατ' αρχάς, μην ξεχνάμε ότι είναι μεγάλοι και άθλιοι ψεύτες, με πρώτο και καλύτερο τον Πρωθυπουργό μας. Ο κ.Σαμαράς, αποδεδειγμένα, είναι ένας μεγάλος, άθλιος, ψεύτης σε μεγάλα και σημαντικά ζητήματα. Επίσης οι συνέπειες των όσων κάνουν στην αυτοδιοίκηση, αποδεικνύει ότι είναι και επικίνδυνοι στη διοίκηση. Έχουμε λοιπόν ήδη δύο χαρακτηριστικά που δεν αποδέχονται αμφισβήτηση, είναι ψεύτες και επικίνδυνοι. Προς το παρόν αυτά αρκούν.

Να υπενθυμίσω μόνο ότι η Ούμα Θέρμαν θέριζε αυτούς που ήταν ψεύτες, επικίνδυνοι και δολοφόνοι. Οπότε η κυβέρνησή μας έχει ακόμη μεγάλα περιθώρια. Με λίγη προσπάθεια βέβαια, ειδικά στον χώρο της υγείας, μπορεί να πετύχει το ακατόρθωτο και να μπει στο μάτι της πρωταγωνίστριας του Kill Bill. Διότι στο τέλος, πάντα αποδίδεται Δικαιοσύνη στα καθάρματα.

Εκτύπωση Αποστολή

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Δεν είναι Φιλελεύθεροι, είναι εμετικοί υποκριτές

Δημοσιεύθηκε από ΑΠΗΥΔΙΣΜΕΝΟΣ στις 18/07/2013 και ώρα 10:49:14

ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ, ΛΟΓΩ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ 3, ΜΕ 4 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ, ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΝΑΘΛΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ!



Χρόνος που έχετε στη διαθέσή σας για σχολιασμό του άρθρου:

Σχολιασμός άρθρου:

Όνομα, E-mail ή Ψευδώνυμο: (μέχρι 40 χαρακτήρες)

*Σχόλιο: (Υποχρεωτικό, τουλάχιστον 5 χαρακτήρες)

Διάβασα και αποδέχομαι τους όρους δημοσίευσης σχολίων: