Η Εταιρεία - Επικοινωνία

  

Οι Εκδόσεις Αδριάνειο δημιουργήθηκαν το 2003 και αμέσως μετά ξεκίνησε η έκδοση της τοπικής εφημερίδας «Ζω στην Ιωνία». Το Φθινόπωρο του 2005 η εφημερίδα «Ζω στην Ιωνία» επεκτείνει την δημοσιογραφική της κάλυψη και στο Ηράκλειο Αττικής και μετονομάζεται σε «Ζω».

Τον Μάρτιο του 2006 η «Ζω» μετατρέπεται από μηνιαία έκδοση, σε εβδομαδιαία και συνεχίζει μέχρι σήμερα να εκδίδεται κάθε Παρασκευή. Εκδότης της εφημερίδας είναι ο Τάσος Γ. Τατάρογλου, δημοσιογράφος - μέλος της ΕΣΗΕΑ. Την επεξεργασία της δημοσιογραφικής ύλης έχουν επαγγελματίες δημοσιογράφοι που εργάζονται και σε ΜΜΕ του Αθηναϊκού ηλεκτρονικού και έντυπου Τύπου. Επίσης η «Ζω» συνεργάζεται με αρθρογράφους από τη Νέα Ιωνία και το Ηράκλειο, οι οποίοι ενισχύουν τον πλουραλιστικό χαρακτήρα και την εγκυρότητά της.

Η «Ζω» είναι και Χορηγός Επικοινωνίας, τόσο σε πολιτιστικές εκδηλώσεις ιδιωτών (εκθέσεις ζωγραφικής, παρουσιάσεις βιβλίων κτλ), όσο και σε μεγάλα πολιτιστικά γεγονότα. Τον Ιούνιο του 2006 οι εκδόσεις Αδριάνειο δημιουργούν το τοπικό portal της Νέας Ιωνίας και του Ηρακλείου με την ονομασία www.zonews.gr.

Οι Εκδόσεις Αδριάνειο έχουν την ευθύνη της έκδοσης του ετήσιου ιατρικού οδηγού «Ζω και προσέχω την υγεία μου», ο οποίος καλύπτει τη Νέα Ιωνία, το Ηράκλειο και όμορες περιοχές.

Από τον Ιανουάριο του 2012 μέρος των Εκδόσεων Αδριάνειο αποτελούν και οι υπηρεσίες επικοινωνίας «Πόλη και Λόγος».

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Έδρα:Αγίας Τριάδας 10, Ηράκλειο Αττικής, 141 21, τηλ. 210 2770 098
Γραφεία Δημοσιογράφων - Διαφήμισης:Αγίας Τριάδας 10, Ηράκλειο Αττικής, 141 21
Τηλέφωνο:210 2770 098
Fax:210 2776 350
E-mail:info@zonews.gr


Χρησιμοποιείστε τη φόρμα για να στείλετε e-mail:

Από (το δικό σας email):*
Το όνομά σας:
Θέμα:
Το μήνυμά σας:*

* Υποχρεωτικά στοιχεία