Η Εταιρεία - Επικοινωνία

  

Για τον ροπαλοφόρο κύριο Αδαμόπουλο...

Τρίτη, 05 Νοεμβρίου 2013 00:46:00




Τάσος Γ. Τατάρογλου - Το είπα πριν 15 μέρες, νόμιζα ότι είχα γίνει κατανοητός. Δυστυχώς, προφανώς δεν έγινα. Σήμερα, με αφορμή τις αναρτήσεις του zonews.gr για το θέμα των 12 έλαβα το παρακάτω μήνυμα από τον λογαριασμό στο facebook με τίτλο “Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Ν.Ιωνίας”, λογαριασμό που χειρίζεται ο πρόεδρος του Σωματείου κ.Νίκος Αδαμόπουλος:

“κ. Τατάρογλου οι απολύσεις στον δήμο δεν πέρασαν και δεν θα περάσουν, παρά τον δημοσιογραφικό αγώνα που δίνετε για το αντίθετο.

Εσείς θα ξευτελιστείτε με τον άχαρο ρόλο που αναλάβατε ως εκπρόσωπος τύπου (αμισθι βέβαια) και οι διάφοροι της δημοτικής αρχής ως νεόκοποι νομικοί και συνταγματολόγοι που φιλοξενείτε δηλώσεις τους και σπεύδουν να γνωματεύσουν υπέρ της εφαρμογής αντισυνταγματικών νόμων της συγκυβέρνησης.

Οι βασιλικότεροι του βασιλέως θα πέσουν πρώτοι στο αδιέξοδο του κατήφορου που επέλεξαν όσα τερτίπια και «κωλοτούμπες»να κάνουν.

Οι εργαζόμενοι έχουν το δίκαιο και θα νικήσουν.Ελπίζω να αναλάβετε τις ηθικές, πολιτικές, οικονομικές κ.α. συνέπειες της εκστρατείας συκοφαντίας και παραπληροφόρησης που κάνετε όταν έρθει η ώρα”.

.

Είχα πει λοιπόν πως δεν πρόκειται να αφήνω τίποτα αναπάντητο. Και αυτό ισχύει. Καταρχάς κύριε Αδαμόπουλε ηρεμήστε... Δεύτερον φτιάξτε ένα προφίλ στο facebook που να λέει Νίκος Αδαμόπουλος. Ντρέπεστε; Αυτό το πράγμα ένας άνθρωπος να χρησιμοποιεί την ονομασία "Σωματείο Εργαζομένων δήμου Νέας Ιωνίας" στα social media και να δημοσιεύει ότι γουστάρει αυτός χωρίς να ρωτήσει τα μέλη της διοίκησης του σωματείου, ειναι το λιγότερο απαράδεκτο και φυσικά είναι παραποίηση του τίτλου του σωματείου...

Τρίτον, εύχομαι στους 12 εργαζόμενους από την καρδιά μου να καταφέρουν να μείνουν στη δουλειά. Εγώ κύριε Αδαμόπουλε έχω απολυθεί επειδή υπερασπίστηκα συναδέλφους μου μέσα από τη “Ζω”. Καταλαβαίνω επίσης πως στην κατάσταση που βρίσκονται οι 12 εργαζόμενοι, όποιος τους πει “θα μείνετε στη δουλειά” με οποιοδήποτε τρόπο, αυτόν θα ακούσουν, αυτόν θα ακολουθήσουν, είναι απολύτως λογικό και ανθρώπινο, πολύ πιθανό να έκανα και εγώ το ίδιο.

Το θέμα κύριε Αδαμόπουλε είναι πως πέρα από τις πολιτικές και τα τσιτάτα υπάρχουν και οι άνθρωποι, υπάρχουν και τα χαρακτηριστικά των ανθρώπων. Π.χ. Εσείς είστε αποδεδειγμένα ψεύτης. Αυτό αποδείχθηκε πριν 15 μέρες. Και ένας ψεύτης όσο και αγωνιστικό προφίλ να έχει, παραμένει ψεύτης. Είχα την τύχη να διαπιστώσω από πρώτο χέρι πως χειρίζεστε υποθέσεις.

Μισή αλήθεια, λάσπη, ψέματα, απειλές, τραμπουκισμοί, πέταγμα της μπάλας στην εξέδρα, δεν απαντάτε, επαναλαμβάνετε τα ίδια ψέματα, τις απειλές κτλ. Ελάτε στη θέση μου κ.Αδαμόπουλε. Όταν συμπεριφέρεστε έτσι σε μία υπόθεση, για ποιον λόγο να μην το κάνετε και αλλού; Κύριε Αδαμόπουλε η αξιοπιστία σας είναι απλώς ανύπαρκτη.

Επαναλαμβάνω, καταλαβαίνω απολύτως τους 12 εργαζόμενους που προσπαθούν και πολύ καλά κάνουν να πιαστούν απ' όπου μπορούν. Αυτή όμως είναι η μία πλευρά. Ή αλλη πλευρά είναι ο δικός σας ρόλος.

Αλήθεια, γιατί δεν κάνατε κατάληψη στο Δημαρχείο όταν βγήκαν σε διαθεσιμότητα οι δημοτικοί αστυνομικοί;

Όταν βγήκαν σε διαθεσιμότητα οι σχολικοί φύλακες;

Γιατί ρίξατε λάσπη στους συναδέλφους σας στο τμήμα προμηθειών του Δήμου;

Γιατί επιδιώκετε τη δίωξη συναδέλφων σας από τη διεύθυνση Ανθρωπίνου Δυναμικού και απο τις οικονομικές υπηρεσίες;

Γιατί με τα λεγόμενά σας κινδυνεύουν τα χρήματα που έχουν πάρει νομίμως συνάδελφοί σας τον Μάρτιο του 2008 να κληθούν να τα επιστρέψουν; Σας υπενθυμίζω πως πρόκειται για την περίπτωση των υπερωριών που έχετε πάρει εσείς και εκατοντάδες άλλοι συνάδελφοί σας. Όταν λοιπόν (στην προσπάθεια σας να μας πείσετε πως αυτά τα χρήματα δεν είναι υπερωρίες προκειμένου να ξεγλυστρήσετε), δηλώνετε δημοσίως ότι “δεν είναι υπερωρίες αλλά κάτι άλλο”, προφανώς ξέρετε τι πάτε να κάνετε, έτσι δεν είναι;

Κύριε Αδαμόπουλε, είναι φανερό πως με την υπόθεση των 12 και ότι άλλο εργασιακό προκύψει, θα προσπαθήσετε “να ξεπλυθείτε” από τις πρόσφατες αποκαλύψεις. Προφανώς βέβαια αυτό δεν απασχολεί τους 12 ή όποιους άλλους συναδέλφους σας των οποίων θα υπερασπιστείτε(;) τα δικαιωμάτα τους. Επαναλαμβάνω, εκείνοι υπερασπιστές ζητούν απεγνωσμένα και αυτό θα στηρίξουν.

Κύριε Αδαμόπουλε πριν 15 μέρες υπήρξαν αποκαλύψεις. Αποκαλύψεις που φανέρωσαν ότι ήσασταν σε πλήρη συμφωνία με τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ Γ.Χαραλάμπους και πρώην δήμαρχο, για το θέμα των δικών σας υπερωριών.

Μάλιστα στις εκλογές του 2010, κάποιοι που σήμερα είναι στην πρώτη γραμμή της αντίστασης και του αγώνα τήρησαν ουδετερότητα στην δεύτερη Κυριακή των δημοτικών εκλογών. Σας θυμίζω ότι ο κ.Χαραλάμπους είχε πάρει 37% την πρώτη Κυριακή και ο κ.Γκότσης 18%. Κοιτάξτε να δείτε τώρα, ποιόν θα ευνοούσε αυτή η ουδετερότητα...

Τι σύμπτωση! Τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ, τον κ.Χαραλάμπους! Ναι, πρόκειται για τη διοίκηση από την οποία αποδείχθηκε ότι πήρατε υπερωρίες, την ώρα που χτυπιόσασταν κάτω στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι δεν πήρατε ποτέ! Αυτό ήταν ένα ψέμα κύριε Αδαμόπουλε και ναι, 15 μέρες πριν αποδείχθηκε πως είσασταν ψεύτης...

Κύριε Αδαμόπουλε είναι ξεκάθαρο τι πάτε να κάνετε. Ενώ οι 12 εργαζόμενοι χάνουν τη δουλειά τους από τους νόμους του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, εσείς έχετε επιλέξει να κάνετε έναν πόλεμο στον σημερινό Δήμαρχο της Ν.Ιωνίας ο οποίος ούτε ΠΑΣΟΚ είναι, ούτε ΝΔ είναι.

Στόχος σας να βοηθήσετε όσο μπορείτε να εκλεγεί Δήμαρχος που να στηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ (ή και από τη ΝΔ ενδεχομένως). Θέλετε να επανέλθουν τα πράγματα όπως ήταν πριν το 2010. Να ελέγχετε το γκαράζ, να μην δημοσιοποιούνται οι υπερωρίες, να βάλετε όποιον θέλετε εσείς προϊστάμενο στην Καθαριότητα. Και αυτό τώρα ονομάζεται υγιής συνδικαλισμός...

Όσο αφορά το τι συνέπειες θα αναλάβω όταν έρθει “η ώρα”, εγώ τις απειλές τις στέλνω πακέτο πίσω να τις κάνεις ότι θες κ.Αδαμόπουλε. Και όταν μιλάς για συνέπειες πράξεων να είσαι πιο προσεκτικός. Όλη έχουμε την ιστορία μας για πράξεις που μας αφορούν. Κάποιοι μάλιστα έπρεπε να έχουν και συνέπειες και να αναλάβουν τις ευθύνες τους για πράξεις που αφαίρεσαν μια ζωή. Αλλά ήταν πολύ κότες για να τις αναλάβουν.

Υ.Γ. Θα ήθελα να απευθυνθώ στις κινήσεις, τις παρατάξεις και τα κόμματα που στηρίζουν με ανακοινώσεις τους τον κ.Αδαμόπουλο. Είναι όλες κινήσεις της Αριστεράς και κατά συντριπτικό ποσοστό της εξωκοινοβουλευτικής και αντιφασιστικής Αριστεράς.

Ο κ.Αδαμόπουλος λοιπόν, δήλωσε δημοσίως πριν 15 μέρες πως εάν του σκίσει κάποιος μια αφίσα, δεν θα πετάξει μόνο τασάκι, όπως έκανε στο πρόσφατο παρελθόν, αλλά θα χρησιμοποιήσει και ρόπαλο. Ρωτάω λοιπόν τις αντιφασιστικές αυτές κινήσεις: Υιοθετούν τον ροπαλοφόρο κ.Αδαμόπουλο και την συγκεκριμένη πρακτική; Είναι υπέρ του να χρησιμοποιούν οι συνδικαλιστές ρόπαλα;

Σας παρακαλώ πολύ, την επόμενη φορά που θα δημοσιεύσετε μια ανακοίνωση για το πόσο καλό ή κακό είναι το ένα ή το άλλο, να μου απαντήσετε σ' αυτό: Είστε υπέρ ή κατά του να χρησιμοποιούν οι συνδικαλιστές ρόπαλα “όταν τους σκίζουν μια αφίσα”; Ευχαριστώ.

Εκτύπωση Αποστολή

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Για τον ροπαλοφόρο κύριο Αδαμόπουλο...

Δημοσιεύθηκε από αναποδος στις 05/11/2013 και ώρα 01:05:23

μα το έταξε του Γκοτση όπως κατήγγειλε ο ίδιος //θα το πληρώσεις πολιτικά // Κε Ταταρογλου ο Αδαμοπουλος ειναι οτι ειναι ,ο αντιπρόεδρος του σωματείου που συνυπογράφει τις ανακοινωσεις του σωματείου ,αλλά στηρίζει πολιτικά την παράταξη Γκοτση ;τι πρέπει να πεις γι αυτόν ; σε δυο βάρκες ;



Χρόνος που έχετε στη διαθέσή σας για σχολιασμό του άρθρου:

Σχολιασμός άρθρου:

Όνομα, E-mail ή Ψευδώνυμο: (μέχρι 40 χαρακτήρες)

*Σχόλιο: (Υποχρεωτικό, τουλάχιστον 5 χαρακτήρες)

Διάβασα και αποδέχομαι τους όρους δημοσίευσης σχολίων: