Η Εταιρεία - Επικοινωνία

  

ΖΩδια από την Ντάλια για το zonews.gr

Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου 2015 13:35:00




Mix and match Kριοί - Mε ποιον αληθινά ταιριάζετε; Ποιος είναι πραγματικά άνθρωπος σας και ποιο είναι το αντίτιμο για αυτή την πολύτιμη σχέση; Αξίζει τον κόπο όλη αυτή η υπερπροσπάθεια από μεριάς σας για να έχετε τους άλλους ικανοποιημένους ή σας έχουν βρει τον «πρόθυμο κουβαλητή» και έχουν επαναπαυτεί; Mix and match ερωτήματα και… απαντήσεις. Εύκολο; Σίγουρα όχι. Απαραίτητο; Ω ναι!

Κάντ’ όπως ο Ταύρος

Με θάρρος, τόλμη, αισιοδοξία και εκεί που οι άλλοι δεν το περιμένουν. Ακόμα κι αν αυτή δεν είναι η συνηθισμένη σας πρακτική, έτσι θα πρέπει να λειτουργήσετε αυτό το διάστημα για να μη βρεθείτε εγκλωβισμένοι στον παλιό κακό σας ξεροκέφαλο εαυτό και οι εξελίξεις σας αφήσουν χιλιόμετρα πίσω. Οι εποχές απαιτούν ταχύτητα, αποφασιστικότητα και κυρίως θετική σκέψη.

Μύγα στο σπαθί των Διδύμων

Αντί να τσακώνεστε με ότι αναπνέει και ειδικά αν παίρνει παραπάνω χρήματα από σας κοιτάξτε τον καθρέφτη σας (όχι τον παραμορφωτικό του λούνα παρκ) και δείτε που λοξοδρομήσατε εσείς και φτάσατε εδώ. Το δε εδώ, δεν είναι απαραίτητα κακό ή λάθος, απλά δεν σας ικανοποιεί με τίποτα!!! Τόσα ταλέντα έχετε, ξαναπιάστε το απ’ την αρχή!

Πάμε! Καρκίνοι

Το πάθος και το λάθος τον πρώτο χρόνο χαίρονται. Μετά θα πρέπει να χωρίσουν τα τσανάκια τους. Πως όμως θα το κάνει ο Καρκίνος που δένεται (κοινώς, κολλάει) με ανθρώπους και καταστάσεις; Κάντε σαφείς τις προθέσεις και τις επιθυμίες σας και μετρήστε αντιδράσεις. Αν κάτι μπορεί να σωθεί τώρα θα φανεί. Ειδάλλως ρίξτε ένα κλάμα και προχωρήστε.

Love, love, love Λέοντες

Αγάπη που υπάρχει, που δεν υπάρχει, που γιατί δεν υπάρχει; Όλες οι πιθανές παραλλαγές στο καυτό θέμα. Αν υπάρχει είναι αυτή που θέλετε; Αν δεν υπάρχει, η απουσία της είναι βασανιστική. Εκείνο όμως που πραγματικά έχει ζουμί είναι, γιατί ποιος κρύβεται πίσω από όλη αυτή την ανακατωσούρα; Μήπως τελικά εσείς βάζετε τρικλοποδιές στην ίδια σας την ευτυχία;

Άκου την καρδιά Παρθένοι

Είναι ο μόνος τρόπος να λύσεις ακόμα και τα πιο πρακτικά ζητήματα. Από τα ερωτικά σου μέχρι και τις πόρτες που θα χτυπήσεις επαγγελματικά σχεδίασε προσεκτικά τη στρατηγική σου αλλά δράσε σε απόλυτη συμφωνία με τα θέλω σου χωρίς να προσπαθήσεις να κρατήσεις και το δεύτερο καρπούζι των «πρέπει», του «σωστού», της «κοινής λογικής». Αναζήτησε επιτακτικά ομοϊδεάτες.

Θέλω και μπορώ Ζυγοί

Ω ναι. Μεγάλη αλήθεια. Εσείς άλλωστε, όλα τα μπορείτε. Αλλά τι θέλετε; Τι αλήθεια θέλετε εσείς; Όχι, η μαμά, ο σύντροφος, ο συνεργάτης, το αφεντικό; Ρωτήστε τον εαυτό σας με ειλικρίνεια και πάρτε σοβαρά υπόψη σας τις απαντήσεις του για τον σχεδιασμό της πορείας σας. Α και πάρτε εξίσου σοβαρά αυτά που σας λέει και το σώμα σας.

Ψωμί και τριαντάφυλλα Σκορπιοί

Όπου ψωμί βάλτε το χρήμα που αγοράζει τον άρτο τον επιούσιο, αλλά και τη ΔΕΗ, την ασφάλεια, ένα αμαξάκι να σε πηγαινοφέρνει, ένα καλό κόκκινο κρασί. Κι όπου τριαντάφυλλα, ε… βάλτε… έρωτας και πάλι έρωτας. Οι Σκορπιοί επέστρεψαν και ζητούν να ζήσουν ξανά (και θα κάνουν τα πάντα γι αυτό, όχι μόνο στα φανερά αλλά και παρασκηνιακά).

C’ est la vie Τοξότες

Δεν είναι μόνο όνειρα, σχέδια, συζητήσεις, ταξίδι στον κόσμο και γοητεία. Είναι και υποχρεώσεις, που δεν μπορούν να αναβληθούν ή να τις αποφύγεις. Μην πανικοβληθείτε, χρησιμοποιήστε τα πολύπλευρα ταλέντα σας για να αντεπεξέλθετε και βάλτε στη μάχη και τους δικούς σας ανθρώπους. (Αν… την κάνουν, κάντε τη κι εσείς. Τα φούμαρα δεν ευδοκιμούν με Κρόνο.)

Τι να φταίει, τι να φταίει Αιγόκεροι

Κι εκεί που όλα ήταν σχετικά τακτοποιημένα κι εσείς επιτέλους ικανοποιημένοι με όσα έχετε καταφέρει ως τώρα, να σου έτσι ξαφνικά μια νοσταλγία για το παρελθόν, να σου μια ανεξήγητη μελαγχολία, να σου μια νευρικότητα από το πουθενά, μια δύσπνοια… Οι τοίχοι σας πνίγουν, ή μήπως η ζωή που με τόσο κόπο χτίσατε;

Νέο βελτιωμένο μοντέλο Υδροχόοι

Ακόμα κι αν οι απώλειες πονούν, απελευθερώνουν. Και τι αγαπά πιο πολύ από όλα ο Υδροχόος; Μα φυσικά την ελευθερία του! Ιδού λοιπόν πεδίον δόξης λαμπρόν. Το παρελθόν είναι επιτέλους παρελθόν και ολότελα νέες καταστάσεις σας καλούν να ερωτευτείτε, να γοητέψετε, να διαφημιστείτε, να γεμίσετε μπαταρίες, να… βγάλετε λεφτά. Όλα αυτά μέσα από διαφορετικές διαδρομές και παρέες.

Θάρρος κι αλήθεια Ιχθείς

Το πλήρωμα του χρόνου ήρθε για να σπάσετε αβγά. Εντάξει δεν είναι και το καλύτερο σας οι αντιπαραθέσεις αλλά δεν μπορείτε να συνεχίσετε να διατηρείτε σχέσεις και συνεργασίες που όχι απλά δεν προσφέρουν τίποτα, αλλά σας ρίχνουν και σας καταπιέζουν. Τώρα πια το βλέπετε καθαρά. Δείξτε θάρρος λοιπόν και προετοιμαστείτε για τη μάχη της αλήθειας σας.

Εκτύπωση Αποστολή

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

ΖΩδια από την Ντάλια για το zonews.gr

Χρόνος που έχετε στη διαθέσή σας για σχολιασμό του άρθρου:

Σχολιασμός άρθρου:

Όνομα, E-mail ή Ψευδώνυμο: (μέχρι 40 χαρακτήρες)

*Σχόλιο: (Υποχρεωτικό, τουλάχιστον 5 χαρακτήρες)

Διάβασα και αποδέχομαι τους όρους δημοσίευσης σχολίων: