Η Εταιρεία - Επικοινωνία

  

Διαδικτυακή παρουσίαση του βιβλίου του Αθανάσιου Β. Κούγκουλου Η αναπαράσταση του γενέθλιου τόπου στα διηγήματα του Γ. Μ. Βιζυηνού

Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021 18:17:00




Το Κέντρο Βυζαντινών, Νεοελληνικών και Κυπριακών Σπουδών του Πανεπιστημίου της Γρανάδας και ο Παρατηρητής της Θράκης σας προσκαλούν στη διαδικτυακή παρουσίαση του βιβλίου του Αθανάσιου Β. Κούγκουλου Η αναπαράσταση του γενέθλιου τόπου στα διηγήματα του Γ. Μ. Βιζυηνού, παρουσία του συγγραφέα, που θα γίνει την Τετάρτη 10 Μαρτίου και ώρα 19.30.

Για τη μονογραφία θα μιλήσουν οι:

Μανόλης Γ. Βαρβούνης, Καθηγητής Λαογραφίας στο Τμήμα Ιστορίας και Εθνολογίας του ΔΠΘ και Διευθυντής του Εργαστηρίου Λαογραφίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του ίδιου Τμήματος.

Λάμπρος Βαρελάς, Αναπληρωτής Καθηγητής Νεοελληνικής Φιλολογίας στο Τμήμα Φιλολογίας του ΑΠΘ.

Νίκος Μαυρέλος, Καθηγητής Νεοελληνικής Φιλολογίας στο Τμήμα Ελληνικής Φιλολογίας του ΔΠΘ και Διευθυντής του Εργαστηρίου Έρευνας για τη Νεοελληνική και Συγκριτική Φιλολογία του ίδιου Τμήματος.

Μόσχος Μορφακίδης-Φυλακτός, Καθηγητής Ελληνικής Φιλολογίας του Τμήματος Ελληνικής και Σλαβικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου της Γρανάδας και Πρόεδρος του Κέντρου Βυζαντινών, Νεοελληνικών και Κυπριακών Σπουδών της Γρανάδας.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσω

Microsoft Teams

Facebook εκδόσεων «Παρατηρητής της Θράκης»

Facebook 2K PROJECT

Εκτύπωση Αποστολή

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Διαδικτυακή παρουσίαση του βιβλίου του Αθανάσιου Β. Κούγκουλου Η αναπαράσταση του γενέθλιου τόπου στα διηγήματα του Γ. Μ. Βιζυηνού

Χρόνος που έχετε στη διαθέσή σας για σχολιασμό του άρθρου:

Σχολιασμός άρθρου:

Όνομα, E-mail ή Ψευδώνυμο: (μέχρι 40 χαρακτήρες)

*Σχόλιο: (Υποχρεωτικό, τουλάχιστον 5 χαρακτήρες)

Διάβασα και αποδέχομαι τους όρους δημοσίευσης σχολίων: